RESETARE LG K10 (2017)În acest video tutorial vă voi arăta cum puteți să resetați telefonul LG K10 (2017) M250n (Android 7.0) printr-o combinație de taste.Folosiți-o în cazul în care ați uitat codul, parola, pin-ul sau modelul de deblocare a ecranului sau dacă aveți diverse probleme cu software-ul telefonului.
- - -
ATENȚIE!
Înainte de a aplica această metodă de resetare a telefonului, asigurați-vă că cunoșteți user-ul și parola contului de Google! Dacă aveți un telefon cu versiunea de Android 5.1 sau mai mare, și ați activat un cont Google pe telefonul sau tableta ta, posibil să vi se ceară să introduceți user-ul și parola contului de Google după resetare.Dacă nu introduceți aceste informații, în timpul procesului de configurare, imediat după pornirea aparatului ce a fost resetat, nu veți putea să-l utilizați !

Acestă metodă nu vă va face upgrade sau downgrade la versiunea de firmware a telefonului LG K10 (2017) și nu-l va decoda de pe rețeaua pe care este codat. Această metodă nu va reseta codul pin al cartelei SIM. Dacă aveti ROOT pe telefon acestă metodă nu-l va dezinstala.

Faci acest lucru pe riscul tău! Asigură-te că bateria telefonului este complet încărcată!
Este de preferat să scoateți cartela SIM si cardul de memorie din telefon înainte de a-l reseta!
Toate datele personale din telefon (contacte, poze, mesaje, aplicații, jocuri, fișiere) vor fii șterse! Te rugăm, dacă poți, fă un backup înainte!

source

Post a Comment

[blogger]

Author Name

This is Mobile info Reviews Blog where you can see Mobile info videos. You can see here video About Mobile info, Mobile Reviews, Mobile Brands, Mobile Hard Reset, Mobile Code, Latest Mobile, Upcoming Mobile.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.